Akershus kollektivterminaler FKF

Logo hvit
Hjem > Bussterminaler > Tangen bussterminal

Tangen bussterminal

Informasjon

Foto av åpen plass foran en stor belyst bygning og vann i bakgrunnen

Tangen terminal er et stort og viktig knutepunkt på herlige Nesodden. Det er faktisk Norges mest trafikkerte fergesamband for persontrafikk, med hyppige avganger til og fra Aker Brygge. 

Her finner du foruten en større bussterminal, et lekkert, åpent og gratis sykkelhotell, taxiholdeplass, og selvfølgelig en fergeterminal med tilhørende kaianlegg. 

Her er det gode ventefasiliteter med panoramautsikt mot fjorden. Det populære serveringsstedet Backstube på terminalen tilbyr en rekke godsaker, men du kan også nyte medbragt der. De holder åpent 05:30-21:00 i hverdag og 06:30-21:00 lørdag og søndag. 

Tangen terminal har flere sittebenker både inne og ute, og områder hvor du vil finne ly for vær og vind. Terminalen er modernisert, med overlevering til innbyggerne sommeren 2022. 

Sommeren 2023 etablerte vi en ny åpning mot Kyststien fra vest, helt fra terminalen og forbi den hyggelige naboen vår, restaurant Signalen.

Velkommen til en naturskjønn og godt tilrettelagt ventestund. Terminalen er universelt utformet. Takk for at du reiser kollektivt.

Foto: Jean Lorentzen for Noma arkitekter AS

Entur reiseplanlegger

Ferge

Leområder

Benker

Serveringssted

Sykkelhotell

Universelt utformet

Områdekart

Hopp rett ned til innholdet