Akershus kollektivterminaler FKF

Logo hvit
Hjem > Om oss > Folk i AKT > Ellen

Ellen Bech

Kundevert / trafikkleder

Portrettfoto av kvinne med mørk draktjakke og oransje skjerf

Bakgrunn

Jeg jobbet innen logistikk og distribusjon med kundefokus i Oslo i 23 år før jeg begynte i AKT. Før dette igjen, jobbet jeg som restaurantsnekker, vaktmester og senere tømrer. Jeg utdannet meg til tømrer på slutten av 70-tallet, men sluttet i dette yrket i nedgangstidene på begynnelsen av 1990 tallet, da etterspørselen etter denne kompetansen sank.

Hvorfor valgte jeg å jobbe med det jeg gjør?

Jeg trives i møte med mennesker og ønsker å bidra til at flere velger å reise kollektivt. Min kunnskap om Oslo og gode lokalgeografi gir også en ekstra dimensjon når det kommer turister som jeg kan bistå, det være seg ting de ønsker å se og hvordan de kommer seg rundt i byen, eller bare hyggelige steder å besøke. Trives best i en litt hektisk hverdag. 

Hvorfor jobber jeg i AKT?

Jeg jobber i AKT fordi jeg trives, noe jeg gjorde fra dag én, som nå snart er 10 år siden. Vi har et godt miljø og gode kollegaer, vi er et fylkeskommunalt foretak, og det setter jeg stor pris på. I min jobb i AKT kan jeg også bruke noen av mine erfaringer innen logistikk og i møte med kunder, dette er noe jeg trives godt med.

Mitt bidrag

Jeg hjelper mer enn gjerne en kollega som har spørsmål, det være seg om dørstyring, mindre datating eller annet; er ikke redd for å forsøke å rette en feil – bedre å risikere å feile en gang, enn ikke å prøve i det hele tatt. Setter godt kollegialt samarbeid høyt og er blid, åpen og ærlig. Gjør alltid klar ny kaffe når jeg tømmer kanna, da kan den neste bare trykke på knappen for å få kaffe. Jeg er så heldig å være tillitsvalgt og med det får jeg muligheten til å bidra til positive ting også for kollegene i AKT.

Min favoritterminal

Oslo bussterminal. Det er her jeg jobber i det daglige, og jeg opplever det som min terminal, som jeg kjenner ut og inn. 

Hopp rett ned til innholdet