Akershus kollektivterminaler FKF

Logo hvit
Hjem > Om oss > Folk i AKT > Hossein

Hossein Haidari

Vaktmester

Portrettfoto av mann i grå genser med hvit logo på.

Bakgrunn

Jeg har jobbet i mange år som vekter i sikkerhetsbransjen, i de siste fire årene har jeg også hatt rollen som vaktleder. I tillegg har jeg en solid bakgrunn innen bygg og anlegg, hvor jeg har studert og jobbet som murer.

Hvorfor valgte jeg å jobbe med det jeg gjør?

Jeg valgte å jobbe som vaktmester fordi jeg liker å ha en praktisk og variert jobb. Det å kunne bidra til å opprettholde og forbedre terminaler og holdeplasser, gir meg en følelse av å gjøre en positiv forskjell i miljøet rundt meg.

Hvorfor jobber jeg i AKT?

Jeg har jobbet i AKT i litt over ett år, fordi jeg trives med å kunne ta ansvar for å holde bussterminaler/holdeplasser i god stand. Det å kunne løse ulike tekniske problemer og se resultatene av mitt arbeid gir meg en følelse av mestring og tilfredsstillelse.

Mitt bidrag

Som vaktmester er mitt bidrag å sikre at terminaler og holdeplasser er trygge, funksjonelle og godt vedlikeholdt. Jeg tar meg av alt fra rengjøring og vedlikehold til å håndtere ulike tekniske problemer. Ved å være pålitelig og dedikert i mitt arbeid, bidrar jeg til å skape et godt og trygt miljø for de som bruker kollektivtransport.

Min favoritterminal

Mine favoritter er Oslo bussterminal og Lysaker bussterminal.

Hopp rett ned til innholdet