Akershus kollektivterminaler FKF

Logo hvit
Hjem > Om oss > Folk i AKT > Merete

Merete Kolstad Hadland

Rådgiver anskaffelser

Foto av Merete Kolstad Hadland

Bakgrunn

Jeg har lang bakgrunn som advokat innenfor internasjonal skatterett fra privat sektor.

Hvorfor valgte jeg å jobbe med det jeg gjør?

Etter mange år som advokat i privat sektor innenfor internasjonal skatterett, var jeg klar for nye utfordringer både faglig og organisasjonsmessig, og startet derfor i VKT med arbeid innenfor offentlige anskaffelser.

Hvorfor jobber jeg i AKT?

I AKT får jeg utviklet meg faglig innenfor offentlige anskaffelser samt kontraktsrett. Som eneste jurist i AKT, og med ansvar for hele AKT’s kontraktsportefølje gir det meg et stort ansvar, som jeg tar svært seriøst og trives godt med. Som eneste jurist i selskapet får jeg også mange andre spennende juridiske problemstillinger, og ingen dager er like!

I AKT er det stort fokus på et godt arbeidsmiljø, og vi fokuserer på en åpen og inkluderende kultur. For meg er det gode arbeidsmiljøet en viktig grunn til at jeg jobber i AKT.

Mitt bidrag

Jeg er så heldig å være omgitt av en nydelig blomsterbukett av utrolig flotte kollegaer, som gjør at jeg gleder meg hver dag til å komme på jobb! Jeg er faktisk så ivrig at jeg vanligvis er første person på kontoret, noe mine kollegaer nyter godt av, da de alltid kommer til nytraktet kaffe.

Jeg er også veldig opptatt av at vi skal ha et godt arbeidsmiljø og stiller alltid opp når mine kollegaer trenger både faglige og mellommenneskelige råd.

Min favoritterminal

Nesoddtangen buss og fergeterminal! Terminalen gjennomgikk en stor oppgradering i 2021 og 2022, og hvor jeg var med på hele prosessen fra anskaffelse av arkitekt til entreprenør, og som resulterte i den flotte terminalen vi er svært stolte av å tilby våre reisende!

Hopp rett ned til innholdet