Akershus kollektivterminaler FKF

Logo hvit

Nesodden – kollektivknutepunktet på Tangen modernisert

Foto av musikkorps bestående av barn, med rød fane og sjø i bakgrunnen.
Nye Tangen kollektivterminal ble høytidelig åpnet med pomp og prakt 10. juni, med representanter for Viken fylkeskommune, Viken kollektivterminaler FKF, Nesodden kommune, Ruter AS, Norled AS og andre prominente gjester tilstede.

– Det er en sann glede å kunne åpne et slikt flott og moderne terminalbygg her på Nesoddtangen. I 2019 hadde Nesoddfergen over 2 millioner reisende, noe som gjør fergesambandet til Norges mest trafikkerte fergesamband for persontrafikk. Nå rapporteres det igjen om en stige trafikkurve, og det er sannelig gode nyheter i disse tider.

– Skal vi nå klimamålene våre, er det veldig viktig med et attraktivt kollektivtilbud til de reisende, og med dette flotte anlegget her på Nesoddtangen, bidrar vi til det, sier en stolt fylkesordfører.

Les mer om prosjektet i artikkelen fra Viken fylkeskommune ved å trykke på lenken under, som heter Nyhet fra Viken fylkeskommune.

Nyhet fra Viken fylkeskommune

(Foto: Jaer skoles musikkorps og Nordre Nesodden skolekorps dirigert av Morten Apelman under åpningen av moderniserte Tangen kollektivknutepunkt på Nesodden 10.juni 2022. Fotograf: Tore Henning Larsen, Signalen). 

Hopp rett ned til innholdet