Akershus kollektivterminaler FKF

Logo hvit
Hjem > Om oss > Jobb i AKT

Jobb i AKT

Har du lyst til å bidra til bærekraftig verdiskaping? Bli med på laget!

Foto av åpen plass foran en stor belyst bygning og vann i bakgrunnen

Hvem er Akershus kollektivterminaler FKF?

Akershus kollektivterminaler (AKT) er et foretak i Akershus fylkeskommune, med virkested Akershus og noe i Oslo. Hovedkontoret ligger sentralt plassert over Oslo bussterminal, mens prosjekt- og utviklingsavdelingen og driftsbasen vår er lokalisert på Lillestrøm bussterminal.

Vårt samfunnsoppdrag ligger i drift, forvaltning, bygging og utvikling av kollektivinfrastruktur. Ansvarsområdene omfatter bussanlegg, bussterminaler, bussholdeplasser, innfartsparkering, fergeterminaler/kaianlegg, sykkeloppstilling/sykkelhotell, kollektivknutepunkter, sjåførfasiliteter, infrastruktur for mikromobilitet og næringsvirksomhet i forbindelse med kollektivinfrastrukturen, som reklame, utleie til kiosker og serveringssteder. 

Vi er en kundefokusert driftsorganisasjon, med de reisende og kollektivoperatørene som sluttbrukere av våre tjenester. Vi tilrettelegger starten og slutten på kollektivreisen slik at det skal være enkelt og attraktivt å velge kollektivreise. Vi bidrar til at folk foretrekker å reise kollektivt. Vi ønsker oss kolleger som tar en aktiv og ansvarlig rolle i organisasjonen vår, og bidrar positivt til et godt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av mangfold, og oppfordrer alle som er kvalifisert etter stillingens krav til å søke hos oss.

Vi har ikke anledning til å vurdere åpne søknader, men søk etter oss ved bruk av lenker under og lagre søket, så blir du varslet ved neste utlysning:

https://candidate.webcruiter.com/nb-no/home/companyadverts?companylock=906050#search

Ambassadører

Foto av Merete Kolstad Hadland

Merete Kolstad Hadland

Rådgiver anskaffelser

Etter mange år som advokat i privat sektor innenfor internasjonal skatterett, var jeg klar for nye utfordringer både faglig og organisasjonsmessig, og startet derfor i AKT med arbeid innenfor offentlige anskaffelser.”

Ante Marasovic

Vaktmester

“I jobben min møter jeg mange nye personer og utfordringer hver dag. Det er det som driver meg framover.”

Foto av Ante Marasovic
Foto av Maria Sapienza

Maria Carmelina Sapienza

Trafikkleder/kundevert

“Jeg trives veldig godt med å jobbe i denne bransjen. Her er dagene både spennende, varierte og til tider ganske hektiske. Jeg synes det er ekstra gøy når det er masse som skjer! “

Simon Carl Kolstad Brunsell

Kvalitetsrådgiver

For meg har foretaket to spennende dimensjoner: ansvarsområde og visjonen – Vi bidrar til at folk foretrekker å reise kollektivt».”

Foto av Simon Carl Kolstad Brunsell

Ledige stillinger

Har du lyst til å bidra til en bærekraftig verdiskaping? Bli med på laget!

Folk i AKT

Trykk på lenkene under for å hilse på flere av oss som jobber i AKT:

Animasjon i farger av to smilende mennesker som sitter ved et bord og drikker kaffe med et vindu i bakgrunnen ut mot en ferge.
Hopp rett ned til innholdet